Sudosa-Desto D1 in de race voor titel Sportploeg van het Jaar

DELEN
Sudosa-Desto D1 in de race voor titel Sportploeg van het Jaar
ASSEN – Nijhuis Technology Sudosa-Desto dames 1 is in de race voor de titel ‘Sportploeg van het jaar’. De volleybaldames die vorig seizoen kampioen werden in de eerste divisie A worden door de gemeente Assen als sportploeg voorgedragen voor het Sportgala Drenthe.

Coach Mark Afman is apetrots. ,,Heel leuk, deze nominatie. Het is een mooie beloning voor het afgelopen seizoen waarin we met een jonge ploeg een grote prestatie hebben neergezet.” Naast het kampioenschap, schopte Sudosa-Desto D1 het vorig seizoen ook tot de kwartfinale in de beker en wonnen de dames de Noord-Nederland Cup.

Op donderdag 18 februari wordt in De Bonte Wever in Assen bekend gemaakt wie de verkiezing heeft gewonnen en welk team dus de Drentse ‘Sportploeg van het jaar’ wordt. Dit jaar kent het Sportgala Drenthe een andere opzet. De lokale verkiezingen vormen deze editie de basis voor het provinciale gala. Alle regionale winnaars plaatsen zich nu automatisch voor het Drentse sportgala.

Stemmen op sportploeg Sudosa-Desto D1

Het publiek kan van vrijdag 12 tot en met zondag 14 februari digitaal stemmen op de genomineerden en heeft dus een rol in het bepalen van de winnaar. De uiteindelijk winnaars worden bepaald door een topsportjury, een sportjournalistenjury en het Drentse publiek gezamenlijk.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen