Sudosa-Desto jeugd weer naar European Youth Olympic Festival In Utrecht

DELEN

Sudosa-Desto jeugd weer naar European Youth Olympic Festival In Utrecht

Voor de 2de keer deze week gingen jeugdspeelsters  van de volleybalvereniging Sudosa-Desto uit Assen naar Utrecht om te assisteren bij de volleybalwedstrijden van de EYOF. Afgelopen maandag waren ze gevraagd om nog eerder in Utrecht te komen en dus was het, op woensdag 17 juli,  verzamelen bij v.d. Valk om 8.30 uur. En dat in de vakantie!

Deze keer was er de hulp verzocht als ballenmeisje e.d. bij de jongenswedstrijd van België tegen Italië(uitslag 1-3) en de meisjeswedstrijden Duitsland tegen Turkije (2-3), Griekenland tegen Polen  (2-3) en Nederland tegen Servië. Jolijn Hedeman en Rianne Vogt moesten bij de laatste wedstrijd tellen en zo nodig de vloer dweilen. Lisa Bos en Jong-Ji Teong mochten de ballen aangooien voor de serveerster. Helaas ging de wedstrijd van de Nederlandse meisjes verloren met 3-0: door de goede resultaten van maandag en dinsdag hadden de het Nederlandse team zich al geplaatst voor de halve finale op 18 juli. Daardoor was de spanning er misschien een beetje af? In ieder geval waren ze vrij kansloos tegen Servië.

De meiden uit Asen mochten na de wedstrijd nog wel even met het Nederlands team op de foto! De meisjes uit Assen hebben zich deze dag opperbest vermaakt. Na deze leuke, lange en vermoeiende dag, kwamen de meiden om 22.30 uur weer in Assen aan.

Meer info EYOF ? Klik hier! Website Sudosa Desto? Klik hier!