Sudosa-Desto MB1 kampioen Topklasse

DELEN
ASSEN – In augustus 2015 is door de meisjes van Sudosa-Desto MB1 het doel gesteld om volleybalkampioen te worden in de B-Topklasse, het hoogste niveau in Noord Nederland. Op 16 april is het dan ook tegen Emmen MB1 gebeurt.

Sudosa-Desto MB1 kampioen

Er moesten 2 sets gepakt worden om kampioen te worden. Met 25-16 en 25-13 werden de eerste 2 sets gewonnen en het kampioenschap was een feit. De meiden kregen een mooi rood kampioensshirt uitgereikt, die direct aangetrokken werd en zo werd de wedstrijd uitgespeeld. De laatste 2 sets werden ook gewonnen en kon het feest beginnen.

En dan …… de felicitaties., het uitreiken van een medaille, een roos, enz., teamfoto’s e.d. dan naar de kantine: door een erehaag van de supporters werd de weg van de zaal naar boven naar de kantine gemaakt. In de kantine was er een grote taart met teamfoto, die door de ouders werd aangeboden plus 2 flessen met “champagne”.

Sudosa-Desto MB1 gaat nu de focus richten op zaterdag 28 mei: de gesloten clubkampioenschappen in Emmeloord om het Nederlands kampioensschap.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen