Summerbreak bij de Baggelhuizerplas

DELEN

Van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus vindt de negende editie van Summerbreak alweer plaats bij Recreatiegebied Baggelhuizen. De week staat bol met spectaculaire, spannende en sportieve spelletjes voor het hele gezin. Vaart welzijn organiseert de week samen met vele bedrijven, stichtingen en verenigingen.

Programma
Maandag 21 augustus om 10.00 uur gaat de Summerbreak van start!
Maandag t/m woensdag staat in het teken van het Summerbreak Spel. Dit is één groot spel met veel verschillende activiteiten waarbij deelnemers punten kunnen verdienen of moeten inleveren. Een greep uit de diverse activiteiten: Banaanvaren, persluchtduiken, karate, schermen, Djembé, DJ workshops, disc golf, mountainbiken, creatieve activiteiten en nog veel meer.

Op woensdag 23 augustus staat er om 14.30 uur een GPS tocht gepland rondom de Baggelhuizerplas. Donderdag staat in het teken van de Battle of the Tournaments en het huttenbouwen. De week wordt op vrijdag afgesloten met een supergrote stormbaan met allerlei hindernissen! Voor kinderen van 0 tot 5 jaar is er de hele week een kinderspeelparadijs met o.a. diverse springkussens!

Bekijk het volledige programma op www.assenbeweegt.nl/summerbreak

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteiten kan op de dag zelf bij de aanmeldtent. Deze staat op het grasveld naast het podium.

Ouders/verzorgers
Tijdens de Summerbreak ben je zelf verantwoordelijk voor het welzijn van je kind. Denk bijvoorbeeld aan eten en drinken, en geef je kind een telefoonnummer mee dat wij kunnen bellen in noodgevallen. De gehele week kan je GRATIS water halen. Neem daarom gerust een waterflesje/bidon mee. Graag wel even je naam erop vermelden.

Waar : Recreatiegebied Baggelhuizen
Tijd : 10.00 tot 16.00 uur
Kosten : Gratis
Opgave : Aanmelden kan op de dag zelf bij de “aanmeldtent”