Supermarkt Jumbo waarschuwt mensen met noten- en melkallergie

DELEN

ASSEN – Supermarktketen Jumbo waarschuwt mensen met een notenallergie- en melkallergie om de verse aardbeienslof van de Jumbo en ribbelchips met de smaak paprika niet te consumeren. Jumbo heeft in Assen drie filialen namelijk in de Citadel, aan de Nijlandstraat en aan de Kleuvenstee.

Waarschuwingen Supermarkt Jumbo

In de bodem van de verse aardbeienslof van Jumbo (met streepjescode 8711715834768) zijn amandelen verwerkt. Dit staat per abuis niet op het etiket vermeld. Amandelen kunnen een gevaar vormen voor mensen met een (noten)allergie. Heb je deze allergie dan kun je het product (zonder aankoopbon) terugbrengen bij alle Jumbo winkels. Je krijgt dan direct het aankoopbedrag terug. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met onze Klantenservice. Excuses voor het ongemak.

Consumenten met een melk-allergie om Jumbo Ribbelchips Paprika (met streepjescode 8718449027992) niet te consumeren. Dit product bevat melk, maar dit is onvolledig vermeld op de verpakking. Heb je een melk-allergie? Breng de verpakking dan terug naar de winkel. Je krijgt dan direct het aankoopbedrag terug.