SWAMP Assen zoekt secretaris

DELEN
SWAMP-festival doet mee met NLdoet

Assen – Onder de naam “Stichting SWAMP Marsdijk” organiseren wij elk jaar, op de 2e zaterdag van september, midden in de wijk Marsdijk “het Anne Frank Park” het SWAMP festival. Het festival voor Marsdijkers door Marsdijkers met muziek, dans, film, theater, fair, eten en drinken.

Vacature
Secretaris Irene heeft per januari 2017 besloten om haar functie na 4 jaren neer te leggen. Irene was er vanaf het prille begin bij en heeft SWAMP zien groeien tot het unieke festival wat het nu is. Dat betekent dat we op dit moment een vacature hebben die we niet vanuit onze eigen organisatie kan worden opgevuld. Ben jij of ken jij iemand die het leuk zou vinden om je steentje bij te dragen? We horen het graag.

Heb jij organisatorisch talent en voel jij je betrokken bij de wijk Marsdijk, wil jij graag helpen om ieder jaar weer een geweldig wijkfestival te organiseren, dan zijn wij opzoek naar jou!

Taken
* Het voorbereiden en notuleren van de vergaderingen
* Het verzorgen en het bewaken van de jaarplanning
* Het schrijven van persberichten
* Het bijhouden van Social Media
* Het beheren van de algemene e-mailbox

Daarnaast vragen we aan jou om actief mee te helpen als vrijwilliger tijdens de opbouw, de dag van het festival en de afbouw, maar ook tijdens activiteiten die voor en door Stichting SWAMP Marsdijk georganiseerd worden. Hierbij moet je denken aan NL-Doet, onze ijzeractie en de collecte.

We hebben een klein maar gezellig team, waar mee we elk jaar samen een festival neer zetten om trots op te zijn.

Lijkt het jou leuk om deel om uit te maken van ons bestuur en vier jij ons lustrum als secretaris mee, stuur dan je motivatie naar: info@swampmarsdijk.nl , t.a.v. Annemieke Vaartjes-Bron.

Tekst: SWAMP Assen
Foto: Nieuws in Assen