SWAMP Festival 2015 Marsdijk Assen

DELEN

ASSEN – Op zaterdag 12 september is het alweer zover, het SWAMP Festival in Marsdijk, Assen. Om 12.00 uur luidt DJ Nendis het feest in en om 12.30 uur zal burgemeester Marco Out de officiele opening voltrekken.

Er is genoeg te beleven tijdens de derde editie van het SWAMP Festival. Een grote veelzijdige fair en een kinder-pret-plein met o.a. springkussen, schminken en een draaimolen. Een horecaplein, waar je onder genot van eten en drinken van muziek kunt genieten, onder andere Groove Patrol, bERTsolo, Nuchter, Roelof Meijering en Marcel Broekman passeren de revue. Maar ook koren zijn aanwezig zoals Marsaria en Scheepskoor Bij Nacht en Ontij.

Daarnaast staan er dit jaar wel heel bijzondere gasten op het festivalterrein. Zo is de schaapsherder aanwezig met maar liefst 300 schapen en zal Cross Country reserve kampioen van Drenthe , Anne van den Eerenbeemt, een clinic geven met haar paard Faith.

Tijdens SWAMP 2015 zullen er ook weer, net als voorgaande jaren, films te zien zijn. Dit jaar is er gekozen voor de populaire animatiefilm Frozen en de klassieker Top Gun. Neem een klapstoeltje, zitzak of picknickkleed mee en kom genieten!

Winkelrijk Marsdijkrun

De Winkelrijk Marsdijkrun vindt gelijktijdig met het festival plaats op het Anne Frank Park. De inschrijving voor dit evenement is inmiddels begonnen. Op zondag 13 september is er een grote interkerkelijke sing-in, waarbij alle kerken van Assen zijn uitgenodigd. De organisatie is in handen van Baptistengemeente de Ark. Vanaf 11.00 uur is het kerkterras geopend.

Over de stichting SWAMP Marsdijk

Stichting SWAMP Marsdijk organiseert het SWAMP-festival, een jaarlijks terugkerend festival op de tweede zaterdag van september, in woonwijk Marsdijk in Assen. Het festival wordt geheel vrijwillig georganiseerd door ondernemers en wijkbewoners.