SWAMP festival doet mee met NLdoet

DELEN

ASSEN – Komende zaterdag, 21 maart, gaat de organisatie van het SWAMP-festival klussen voor het gezellige wijkfeest dat op 12 september 2015 plaatsvindt in Marsdijk.

Stichting SWAMP Marsdijk wil zoveel mogelijk op eigen benen staan, dat wil zeggen, zo min mogelijk afhankelijk zijn van subsidies. Het is een festival voor en door Marsdijkers. SWAMP wordt voor een groot deel mogelijk gemaakt met behulp van sponsoring, goederen en diensten, vanuit de wijk. In deze tijd een belangrijk onderwerp.
Komende zaterdag, tijdens NLdoet, gaan vrijwilligers aan de slag voor het festival. Er worden verlichtingselementen, decoratie en een brievenbus, voor de emballage-actie, gerealiseerd. Dit alles is mogelijk dankzij een donatie van het Oranjefonds.

Vrijwilligers aan de slag

Alle hulp is welkom! Daarom bent u van harte welkom om de stichting te helpen. De organisatie begint zaterdag vanaf 10.30 uur aan de Nijverheidsweg 7 in Assen. Ook in Winkelrijk Marsdijk is SWAMP te vinden met flyers en timmerwerk. Om 15.00 uur hoopt de organisatie alles af te hebben.