SWAMP Festival gaat klussen tijdens NLdoet

DELEN
ASSEN – Komende vrijdag, 11 maart, gaat de organisatie van het SWAMP Festival klussen voor het gezellige wijkfeest dat dit jaar op 10 september plaatsvindt. Zij gaan onder andere krijtborden maken die her en der geplaatst zullen worden op het feestterrein tijdens SWAMP 2016.

Het SWAMP Festival is een feest in de Asser wijk Marsdijk en wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden. De organisatie heeft als doel om de sociale cohesie in de wijk te vergroten. Het Anne Frank Park, waar het festival plaatsvindt, leent zich uitstekend voor een dergelijk feest. Een feest dat bijna geen wijkfeest meer genoemd kan worden, want ook mensen buiten de wijk Marsdijk zetten zich belangeloos in. Het SWAMP Festival draait geheel op vrijwilligers en is afhankelijk van donaties, in geld, goederen of diensten, fondsen en subsidies.

SWAMP gaat klussen tijdens NLdoet

Ook NLdoet steunt SWAMP wederom. De organisatie heeft een mooi geldbedrag gekregen om van te klussen. Hiervan zullen onder andere krijtborden gemaakt worden, op deze borden komt de programmering te staan. Daarnaast worden er bloemzaden gepland rondom de bomen in het Anne Frank Park.

Wilt u het SWAMP Festival helpen tijdens NLdoet? Dan kunt u zich nog aanmelden als vrijwilliger via NLdoet.nl.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen