SWAMP-festival voor en door Marsdijkers

DELEN

Nog een kleine maand en het is zover, het SWAMP-festival in Marsdijk. Een gezellig festival voor en door Marsdijkers. En met een wijkparticipatie waar je u tegen zegt kun je inderdaad spreken van een festival dóór Marsdijkers.

Wat begon als een idee voor een openlucht bioscoop is uitgegroeid tot een groot evenement, een festival. In een tijd van bezuinigen mag SWAMP een voorbeeld worden genoemd voor andere evenementen. Alle organisatoren werken vrijwillig mee om Marsdijkers bij elkaar te brengen. Verschillende bedrijven in Marsdijk, maar ook daar buiten, juichen het initiatief toe en sponsoren diensten en producten.

” Je kunt SWAMP ook aan je deur tegenkomen, tussen 16 en 29 augustus loopt Stichting SWAMP in de wijk Marsdijk met collectebussen.” Stichting SWAMP

In een tijd van bezuinigingen slaan Marsdijkers de handen ineen. Van een volledige website tot compleet drukwerk en van een piano tot een podium, je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt gesponsord. De Jumbo in Marsdijk verzorgt bijvoorbeeld de lunchpakketten voor vrijwilligers en Stichting SWAMP Marsdijk heeft geldbedragen mogen ontvangen van het Rabofonds, Mijn Buurt Assen en het VSB Fonds.

Natuurlijk komt er heel wat kijken bij een festival. Er moet o.a. gedacht worden aan toiletten, aggregaten en beveiliging. SWAMP is nog steeds op zoek naar sponsors. Wil je SWAMP graag steunen? Bezoek dan www.swampmarsdijk.nl. Hier vind je sponsorpakketten.

Over de stichting

Stichting SWAMP Marsdijk organiseert het SWAMP-festival, een jaarlijks terugkerend festival op de tweede zaterdag ( 13-14 ) van september, in woonwijk Marsdijk in Assen. Het festival wordt geheel vrijwillig georganiseerd door ondernemers en wijkbewoners.

Foto © SWAMP