Swingende dansworkshop voor kinderen in Bibliotheek Assen

DELEN
ASSEN – Tot april dit jaar organiseert Bibliotheek Assen wekelijks activiteiten voor gezinnen met jonge kinderen op de zondagmiddag.

Zondag 21 februari wordt er een heuse dansworkshop gegeven in de bibliotheek. Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen kennismaken met verschillende dansstijlen van over de hele wereld.

Zondagmiddag 21 februari komt dansdocente Jeannet Strijker naar Bibliotheek Assen met een echte dansworkshop. Over de hele wereld wordt gedanst, in alle landen en bij allerlei gelegenheden. Jeannet neemt de kinderen deze middag swingend mee op reis en laat ze kennis maken met verschillende dansstijlen van over de hele wereld.

Tot en met maart dit jaar organiseert Bibliotheek Assen elke zondagmiddag een leuke activiteit voor gezinnen met jonge kinderen. Kijk voor alle zondagmiddagactiviteiten in de agenda van Bibliotheek Assen op www.bibliotheekassen.nl en kom gezellig langs met je (klein)kind!

De workshop ‘Dansend de wereld over’ is op zondagmiddag 21 februari van 14.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Assen in De Nieuwe Kolk. De toegang is gratis, maar geef je van te voren wel op via bibliotheekassen.nl. Vol = vol!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen