Team ERU Prestige coureurs Tim en Tom Coronel naar Gamma Racing Day

DELEN

Assen – ERU Prestige wordt partner van de GAMMA Racing Day. Team ERU Prestige coureurs Tim en Tom Coronel komen zaterdag 5 en zondag 6 augustus in actie voor de traditioneel volgepakte tribunes. Via Kaasvoorkerels.nl worden GRATIS toegangsbewijzen gedistribueerd en maken racefans kans op VIP-kaarten.

Een speciale actieverpakking van ERU Prestige, waarbij de consument kans maakt op het winnen van paddock tickets en een SUPER VIP-arrangement inclusief helikoptervlucht ligt vanaf deze week in de winkels. ERU Prestige coureur Niels Langeveld leverde woensdag 28 juni jongstleden persoonlijk een aantal lunchpakketten met actiekuipjes af bij het hoofdkantoor van GAMMA.

Beelden hiervan zijn online te bekijken via de volgende link: https://youtu.be/LgHQQ5W5iLo

ERU Prestige wordt gemaakt van extra gerijpte, belegen kazen die meer dan 16 maanden hebben kunnen rijpen. Daardoor is ERU Prestige lekker pittig van smaak. ERU Prestige, dé kaas voor kerels, steunt de sporters van Team ERU Prestige. Auto racing, ijshockey, skiën; voor de kerels van Team ERU Prestige is geen uitdaging te groot. Op Kaasvoorkerels.nl blijven fans op de hoogte van het laatste nieuws en diverse winacties van ERU Prestige.

GAMMA’s gratis racedag staat te boek als het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf juni bij onder meer GAMMA Bouwmarkten en op www.gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer.

Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf 5 Euro voor de vrijdag tot 25 Euro voor het hele weekend. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang.