Team PK klaar voor rondje Nederland

DELEN
ASSEN – Op vrijdagavond 17 juni 18.30 uur zal Team PK aan pers en publiek gepresenteerd worden bij Stouwdam Bike & Skate in Assen. De ploeg van het ICT-bedrijf uit Assen, bestaande uit 23 renners en begeleiders zal op 23 t/m 25 juni een rondje Nederland fietsen onder de vlag van Cycle for Hope.

Het Rondje Nederland bedraagt 1200 kilometer en zal binnen 48 uur door drie subploegen in estafette verreden worden. Team PK hoopt op die manier een mooi sponsorbedrag bij elkaar te fietsen voor Stichting de Hoop. Deze stichting biedt hulp van preventie tot re-integratie aan jongeren en volwassenen met psychische problemen en verslavingsproblemen.

Cycle for Hope

Dankzij Cycle for Hope kunnen mensen toch welkom worden geheten in inloophuizen, preventielessen worden gegeven op scholen en werkervaringsplaatsen aangeboden worden om cliënten een nieuw leven op te laten bouwen. Via de website kan er gedoneerd worden aan de renners.

De ploegenpresentatie vindt plaats op vrijdagavond 17 juni bij Stouwdam Bike & Skate Assen, Jan Fabriciusstraat 3 in Assen. Aanvang 18.30 uur. Vervolgens is er onder leiding van oud marathonschaatser René Ruitenberg de kans om met z’n allen een rondje Assen te gaan fietsen.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen