Team Uniq Flava Crew dansschool Ingeborg 3e op WK streetdance

DELEN

ASSEN – Sport leeft in Nederland! Daphne Schippers wint zilver en goud op de WK atletiek, Bert-Jan Lindeman, uit Assen wint een berg etappe in de Vuelta. Iets bescheidener maar toch een superprestatie, Team Uniq Flava Crew (UFC) van Dansschool Ingeborg (DSI) uit Assen is 3e geworden tijdens het WK Streetdance in Glasgow.

Team UFC bestaande uit, Aisha Linker, Charissa Haurissa, Danytha Postma, Magali Kuils, Djoe Kuils, Waimann Choo, Zoë Keating, Lilia van Halen, Romi van der Lijn en Tessa Dijkstra, wordt getraind door Joey Schuit. In hun kielzog is Danytha Postma als freestyler tot de halve finale gekomen en is Joey Schuit 2e geworden in freestylers battle. Geweldige prestaties van de dansers van dansschool Ingeborg uit Assen!

In mei is UFC Nederlands kampioen geworden en plaatstte zich daarmee voor het WK in Schotland
De financiering was een probleem maar met eigen middelen en dankzij sponsoring van de gemeente Assen, Univé, café/bar de Saloon en DSI zelf kwam het WK dichterbij. De Nieuwe Kolk leverde een bijdrage door toe te staan dat tijdens de jaarlijkse dansvoorstelling van DSI lekkernijen verkocht mochten worden, gemaakt door familie en kennissen van de dansers. UFC hoort nu bij de top van de wereld in hun klasse.

Deze week zijn er bij dansschool Ingeborg audities voor de wedstrijdteams waar iedereen (ook niet leden van dansschool Ingeborg) van alle leeftijden aan meekunnen doen.

Kijk voor meer informatie op de site van dansschool Ingeborg www.dansschoolingeborg.nl

Het laatste nieuws in en uit Assen ? Volg ons op Facebook !