Tennislessen zonder lidmaatschap in Assen

DELEN

Assen – “Lesgeven is nog steeds het leukste wat er is” aan het woord Assenaar Gerhard Herbrink, tennisleraar, aan de vooravond van een nieuwe uitdaging tennisles geven zonder lidmaatschap, locatie Pand 17, onder de naam Tenniscompleet. Hij gaat dit vanaf 10 april a.s. samen met Auke Lemstra opstarten. De drempel om te lessen wordt een stuk lager zonder lidmaatschap. Een mooie manier om aan de tennissport te proeven of als je iedere week alleen maar wil lessen.

Gerhard’s manier van lesgeven kun je omschrijven als rustig en enthousiast en is vooral gericht op plezier en ontspanning. Ik richt me niet op een specifieke doelgroep. Kinderen van zes jaar hebben een andere aanpak, dan iemand van 40 jaar, een kind met een rugzakje of een tennisser van 70+ die nog bijspijkerlessen wil. Aan de manier van spelen, zie je vaak hoe iemand in het leven staat.

Kinderen moeten veel, er zijn allerlei prikkels, mensen van nu hebben volle agenda’s en sporten om een uitlaatklep te hebben. Vandaar ook ons motto “gestresst?! Neem tennisles!”. Maar er zijn ook fanatieke tennissers die in een paar lessen een bepaalde slag willen verbeteren. Alles kan bij ons.

Auke Lemstra, voorheen districtstrainer, richt zich op de leeftijd van 12 jaar en ouder, maar traint nog steeds selectiegroepen en is als competitiespeler actief. Ook zijn manier van lesgeven kenmerkt zich als een rustige coachende manier. Auke Lemstra geeft tevens nog les bij tennisvereniging Rolde en heeft een brede ervaring met internationale jeugdtoernooien.

Gerhard Herbrink en Auke Lemstra kennen elkaar van ATV de Hertenkamp waar ze beiden les hebben gegeven. Door de jaren heen hebben ze vaker samengewerkt, behalve tennislessen, organiseerden ze ook indoorgolfcursussen en zomersportkampen (niet alleen tennis).

Iedereen kan lessen bij Gerhard of Auke tot op hoge leeftijd en op ieder niveau.

Geïnteresseerd? Geef je op via www.tenniscompleet.nl.

Meer informatie? Bel Auke Lemstra 06-46036327 of Gerhard Herbrink 06-410942424