The Incredible Dr. Pol komt naar Assen

DELEN
The Incredible Dr. Pol komt naar Assen
ASSEN – Dr. Pol komt naar Assen. Hij zorgt voor kijkcijferrecords bij tv-zender Nat Geo Wild in de Verenigde Staten. Jan Pol is de eerste en enige Drentse dierenarts met een eigen tv-show.

The Incredible Dr. Pol

U kent hem misschien wel als The Incredible Dr. Pol want zijn reality serie is ook in Nederland te zien. “Bij veel van dit soort shows is een script geschreven, bij mij niet. De klanten en dieren gaan voor,” zegt Jan Pol met een licht Amerikaans accent.

De wereldberoemde dierenarts Jan Pol runt samen met zijn vrouw Diane en zoon Charles een bloeiende praktijk op het platteland van Michigan. In de populaire reality-televisieserie ‘The Incredible Dr. Pol’ van National Geographic, en nu in dit boek, deelt Jan Pol de beestachtige belevenissen uit zijn veertigjarige carrière.

Hij is opgegroeid op een Nederlandse melkveeboerderij en heeft naam gemaakt als een realistische en eerlijke dierenarts, die altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn patiënten. Of dat nu een brutale cavia is of een paard van duizend kilo.In de serie helpt hij kleine en grote dieren.

Een geboren Drent

Dr. Pol wordt geboren in 1942 op een boerderij in Wateren, Zuidwest-Drenthe. De eerste twintig jaar van zijn leven brengt hij daar door. In 1961 loopt hij stage in de Verenigde Staten daar ontmoet hij zijn vrouw Diane.

Jan Pol signeersessie en interview bij Boekhandel Iwema Assen

Datum: Vrijdag 19 februari 2016
Aanvang: 15.00 uur
Locatie: Boekhandel Iwema
Toegang: gratis
Reserveren: media@iwema.nl


2Divorce Assen


Bowlen in Assen