The Incredible Dr. Pol signeert in pand RTV Drenthe

The Incredible Dr. Pol van National Geographic komt naar Assen

DELEN
ASSEN – In het kader van zijn nieuwe boek ‘The Incredible Dr. Pol’ komt Dr. Pol persoonlijk naar Assen. Boekhandel Iwema heeft de wereldberoemde dierenarts vast weten te leggen voor vrijdag 19 februari aanstaande.

Toen wereldkundig werd dat de dierenarts naar Assen zou komen, werd de Asser boekhandel overspoelt met aanvragen om de signeersessie te bezoeken. Hierop is door Iwema besloten om uit te wijken naar een grotere locatie in Assen om alle belangstellenden de kans te geven om Dr. Pol in levende lijve te aanschouwen.

The Incredible Dr. Pol zal 19 februari, aanvang 15.00 uur tot en met circa 17.00 uur, niet alleen zijn nieuwste boek signeren, maar ook een interview geven in het pand van RTV Drenthe aan de Beilerstraat in Assen. Ook kunnen aanwezige met hem op de foto.

Veel belangstelling

Bij boekhandel Iwema zijn ruim 500 personen op de gastenlijst geplaatst. “Er zullen niet meer mensen in kunnen. We kunnen alleen de 500 mensen kwijt die er al bij mochten zijn”, aldus Ingrid Verbruggen van Boekhandel Iwema.

The Incredible Dr. Pol

Dierenarts Jan Pol runt samen met zijn vrouw Diane en zoon Charles een bloeiende praktijk op het platteland van Michigan. In de populaire reality-televisieserie The Incredible Dr. Pol van National Geographic, deelt Jan Pol de beestachtige belevenissen uit zijn veertigjarige carrière.

Dr. Pol is geboren te Wateren (Drenthe) waar hij de eerste twintig jaar van zijn leven doorbrengt. In 1961 loopt hij stage in de Verenigde Staten en daar ontmoet hij zijn vrouw Diane. Dr. Pol heeft naam gemaakt als een realistische en eerlijke dierenarts, die altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn patiënten. Of dat nu een brutale cavia is of een paard van duizend kilo. In de serie The Incredible Dr. Pol helpt hij kleine en grote dieren.

Opgave om aanwezig te zijn bij de signeersessie en het interview is helaas niet meer mogelijk.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen