The Internship Bioscoop Assen

DELEN

The Internship Bioscoop Assen

De film The Internship gaat over twee vrienden in de veertig die worden ontslagen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze helemaal opnieuw moeten beginnen en besluiten als stagiairs aan de slag te gaan bij een groot internetbedrijf. Ze komen echter al snel in de conflict met de jonge twintigers wanneer ze proberen hoger op te komen in het bedrijf.

Vince Vaughn en Owen Wilson vertolken de rollen van de twee vrienden.

Hoofdrolspeler Vince Vaughn

Vincent Anthony Vaughn (Minneapolis (Minnesota), 28 maart 1970). Vaughn is een zoon van verkoper Vernon Vaughn en zijn vrouw Sharon, een makelaar. Hij heeft twee oudere zussen: Valerie en Victoria. Hij groeide op in Lake Forest, Illinois.

Hoewel hij acteren leuk vond, wilde hij eigenlijk atleet worden. Hij moest dit opgeven na een auto-ongeluk en werd een professioneel acteur in 1988, het jaar waarin hij afstudeerde van de Lake Forest High School. Zijn eerste werk kreeg Vaughn in een reclamespotje van automerk Chevrolet. Vanaf 1989 was hij op televisie te zien. Hij dacht hiermee zijn carrière te kunnen lanceren en trok naar Hollywood, kreeg in die tijd alleen enkele kleine rolletjes.

Zijn eerste grote rol was in de film Ruby (1993), waar hij kennismaakte met acteur Jon Favreau. Ze werden goede vrienden en Favreau, die een script aan het schrijven was over zijn leven als werkloze acteur, schreef Vaughn in de film als hoofdrolspeler Trent. Zo werd hij in 1996 beroemd in de succesvolle film Swingers. Steven Spielberg zag wel wat in hem en castte hem in The Lost World: Jurassic Park. Hierna kreeg Vaughn een ruimere keus aan aangeboden scripts. In de volgende jaren speelde Vaughn in een aantal grote films en zette daarin afwisselende karakters neer.

In 2005 werd hij een Frat Packer. Hij kwam opnieuw in de publiciteit tijdens de opnames en promotie van The Break-Up (2006). Daar leerde Vaughn actrice Jennifer Aniston kennen, die op dat moment juist in scheiding lag met haar man Brad Pitt. De twee kregen een relatie die een klein jaar duurde. Ze woonden samen in Los Angeles.

Vanaf 11 juli in bioscoop De Nieuwe Kolk te Assen. Wil je ook een film recensie geven, waardering, vooruitblik, een “ster” ? Ga dan naar Reviewz.nl