The Spring Fashionshow Club 11 Assen

DELEN

ASSEN – Op donderdag 30 april 2015 vindt de eerste editie plaats van The Spring fashionshow in Assen. De Fashionshow geldt als officiële opening van het nieuwe modeseizoen.

Deelnemende zaken Outfit, Mills, Ariena’s Wedding en Boots showen de nieuwste trends op het gebied van vrouwenmode, herenmode, bruidsmode en schoenen.

In Club 11, in het stadscentrum van Assen, zullen bovenstaande zaken hun collectie presenteren in een spetterende modeshow. Club 11 opent haar deuren om 19.30 en verwelkomt de gasten met een heerlijk drankje. De organisatie van de Fashionshow is in handen van Charlie Productions; Classy Entertainment & Events.

Voor bezoekers dé gelegenheid om de nieuwste trends voor Lente/Zomer’15 op een heuse catwalk te bewonderen. Naast de nieuwste mode, zijn Show en Entertainment belangrijke onderdelen in het programma . Met professionele modellen, dansacts en een DJ, wordt het een spectaculaire en avondvullende show. Met een After Party als knallende afsluiter op de beats van DJ Reso.

The Spring Fashionshow start om 20.00 uur in Club 11 aan de Brinkstraat te Assen. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkels; Outfit, Mills, Ariena’s Weddings & Boots.