Theater De Nieuwe Kolk organiseert fotowedstrijd

DELEN
Theater De Nieuwe Kolk organiseert fotowedstrijd

ASSEN – Kortgeleden kreeg Theater De Nieuwe Kolk een terras vol mensen bij Fellini zover dat ze fungeerden als model. Ze staan anoniem, want verborgen achter de seizoen brochure, op de foto waarmee het theater deze zomer mensen oproept een selfie-brochure te maken.

Waar de hectiek overheerst in de weken voor de vakantie, hebben velen in de zomer opeens tijd om zich te verdiepen in nieuwe banen, opleidingen en uitstapjes. Theater De Nieuwe Kolk hint met een knipoog naar het uitzoeken van voorstellingen in de zomer door mensen letterlijk in de brochure te laten duiken. Om dit te illustreren vroeg het theater aan een terras vol mensen mee te doen aan de campagnefoto. Marieke van Toledo, marketingmedewerker: “Iedereen wilde meedoen, zeker toen bleek dat ze onherkenbaar op de foto zouden komen. Het grappige was dat je vervolgens mensen over het programma hoorde: ‘Hé, Bert Visscher, zullen we daar naartoe?”

Wie een originele foto van zichzelf achter de theatergids maakt of laat maken, dingt daarmee naar vrijkaarten voor voorstellingen en films. Foto’s kunnen tot 1 september worden ingestuurd via Facebook en e-mail, of afgegeven worden aan de balie.

Meer info? Klik hier!