Theater De Nieuwe Kolk zoekt talent voor productie ‘Anastasia’

DELEN
ASSEN – Theater De Nieuwe Kolk is op zoek naar acteurs, actrices en koorleden voor de nieuwe eigen productie ‘Anastasia’. Na het succes van ‘Oliver Twist’ geeft het theater opnieuw zang- en acteertalenttalent de ruimte.

Iedereen van 8 tot 100 jaar kan auditie doen voor het stuk, dat in de eerste week van januari 2017 wordt uitgevoerd. De audities vinden plaats op zondag 29 mei en maandag 30 mei 2016.

Aanmelden voor audities

Vorig jaar waren er overweldigend veel aanmeldingen voor de audities. Vandaar dat er nu voor is gekozen om meerdere auditiedagen in te plannen. Op zondag 29 mei vindt de auditie plaats voor de kinderen en een deel van de volwassenen. Maandagavond 30 mei kan de rest van de volwassenen auditie doen. Inschrijven kan tot maandag 23 mei, de aanmeldprocedure is te vinden op www.dnk.nl

Data voorstellingen

‘Anastasia’ is de tweede eigen voorstelling van Theater De Nieuwe Kolk. De première vindt plaats op Nieuwjaarsdag 2017. De overige voorstelling vindt plaats op 2 januari 2017, in de Grote Zaal van Theater De Nieuwe Kolk. De regie is in handen van Karin Noeken.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen