Theater te Water doet wederom Assen aan

DELEN

Theater te Water brengt vooral theater naar het platteland van Groningen, Drenthe en Friesland. Elk jaar zijn er twee tournees; in de zomer én in de winter. ’s Zomers fungeert het schip als theater, terwijl zij ’s winters onder andere in kleine theaters en dorps- en buurthuizen spelen.

Een avondje Theater te Water is een gezellig, maar vooral uniek avondje uit. Het kleine ruim zorgt voor een knusse en intieme sfeer. Het publiek zit dicht op het podium en voelt zich bijna onderdeel van de voorstelling.

Voorstellingen van Theater te Water kenmerken zich door hun variëteit. Zo zullen realiteit en fictie elkaar tegemoetkomen en wordt er in verschillende ‘dimensies’ gespeeld. Ook kan er een knipoog worden gegeven naar de actualiteit. Muziek versterkt onze voorstellingen. Liedjes worden door spelers zelf gezongen. Humor speelt ook een grote rol; er moet gelachen kunnen worden. Toch is er soms ook sprake van een serieuze boodschap en wordt er bijvoorbeeld verwezen naar klassieke stukken.

Theater te Water is toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar en ‘De Verwondering’ ligt van donderdag 28 augustus tot en met 31 augustus aan De Kop van de Vaart in Assen.