Theaterweekend De Nieuwe Kolk

DELEN
Theaterweekend De Nieuwe Kolk groot succes

Assen – Aankomend weekend opent DNK haar deuren tijdens het spetterende BankGiro Loterij Theaterweekend. Op deze dagen zijn er zes voorstellingen te bezoeken voor slechts € 10,- per persoon. Daarnaast is er op zaterdag 21 januari een Open Huis, met spannende theatrale speurtochten voor jong en oud. Met een routekaart op zak ontdek je de onbekende kanten van DNK.

Beleef Live! Beleef Mini!
Wil je in één keer op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van theater en muziek, schuif dan aan bij ‘Beleef Live!’, een muzikaal praatprogramma dat in Studio 1C plaatsvindt. Angelique van Os ontvangt tussen 15.30 en 17.00 uur onder andere de magische meesters Rob en Emiel, de Matroesjka’s, Guy Weizman van het NNT en jazz- en popartiest Wouter Hamel, die speciaal voor ‘Beleef Live!’ een exclusief akoestisch concert verzorgt! Voor de kinderen is er van 14.30 – 15.00 uur een speciale eigen editie, ‘Beleef Mini!’, met o.m. Pim & Pom. Het Open Huis, inclusief ‘Beleef Live!’, is gratis toegankelijk.

Spannende Speurtocht
Ga op expeditie achter de schermen in het theater. Ontdek zelf het theater, de kleedkamers, de Grote Zaal en nog veel meer. Onderweg kom je spannende verrassingen tegen. Pas op dat je niet verdwaalt! De expedities vertrekken tussen 13.00 en 15.30 uur en zijn gratis toegankelijk. Alleen voor echte avonturiers!

Voorstellingen voor €10,-
‘Watskeburt?! de musical’, ‘Cabarestafette’, ‘Rob & Emiel’, ‘Pim & Pom’ en ‘Fiep Fiep Vogeltje’ zijn dit weekend allemaal voor slechts € 10,- te bezoeken! Cabaret, magie, een knotsgekke musical of gewoon lekker op zondagochtend naar een kindervoorstelling (met een gratis bezoekje aan de FieperdeFiep Bus, die voor DNK staat). Tijdens het BGL Theaterweekend is er dus voor iedereen wel iets leuks te doen!

Op de koffie bij Julie Andrews
‘The Sound of Music’ en ‘Mary Poppins’, twee geweldige films waar bijna iedereen wel eens in aanraking mee is gekomen. In de hoofdrol schittert Julie Andrews. Maar wie is deze tot adeldom verheven vrouw eigenlijk en hoe is ze zo beroemd geworden? Laat u meeslepen door haar imposante levensverhaal en geniet van veel muziek, filmfragmenten en beeldmateriaal. Rudolf Nammensma, een wandelende encyclopedie op het gebied van klassieke muziek en opera, presenteert een ochtend met Julie Andrews met veel beeldmateriaal, waarop ook haar minder bekende musicalrollen aan de orde komen. Inclusief koffie/thee en iets lekkers! Aanvang zondagochtend 11:00 uur.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten voor het Theaterweekend klik Hier .

Theater / Bioscoop De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1
9401 ET Assen

Email: info@dnk.nl