Theaterworkshop ‘Ik word beroemd’ in Bibliotheek Assen

DELEN


2Divorce Assen

ASSEN – Zondagmiddag 17 januari staat er wederom een leuke activiteit op het programma in Bibliotheek Assen. Speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar komt er een echte theaterdocent naar de bibliotheek.

Met de theaterworkshop ‘Ik word beroemd’ geeft zij de kinderen een kijkje in de wereld van het theater. Tot april dit jaar organiseert Bibliotheek Assen wekelijks activiteiten voor gezinnen met jonge kinderen op de zondagmiddag.

Zondagmiddag 17 januari komt theaterdocent Elise van der Laan langs in Bibliotheek Assen voor een echte theaterworkshop. Kinderen vanaf 8 jaar krijgen deze middag een kijkje in de wereld van het theater. Kom lekker toneelspelen en leer de basistechnieken van het acteren! De workshop is een voorproefje op de theatercursus ‘Ik word beroemd’, die op 3 februari start in Theater De Nieuwe Kolk.

Tot en met maart dit jaar organiseert Bibliotheek Assen elke zondagmiddag een leuke activiteit voor gezinnen met jonge kinderen. Kijk voor alle zondagmiddagactiviteiten in de agenda van Bibliotheek Assen op www.bibliotheekassen.nl en kom gezellig langs met je (klein)kind!

Theaterworkshop Bibliotheek Assen

De theaterworkshop ‘Ik word beroemd’ is op zondagmiddag 17 januari van 14.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Assen in De Nieuwe Kolk. De toegang is gratis, maar geef je van te voren wel op via bibliotheekassen.nl. Vol = vol!

Bowlen in Assen