Theatrale alleskunner kruipt in de huid van David Bowie

DELEN
ASSEN – Op 15, 16 en 17 januari 2016 vindt in bijna 40 theaters in Nederland de eerste editie plaats van het Bankgiroloterij Theaterweekend.

Een prachtige aanleiding om (hernieuwd) kennis te maken met het theater of met genres die u normaal niet bezoekt! Elke voorstelling kent namelijk een entree van maar € 10,- (excl. pauzedrankje). Daarnaast zijn er veel gratis toegankelijke activiteiten in Theater De Nieuwe Kolk.

Sven Ratzke als David Bowie

In de Rabo Zaal kunt u op de openingsavond van het Theaterweekend genieten van een theatrale alleskunner, die in de huid kruipt van David Bowie. Theaterkrant: “Bowie, een intrigerend kunstenaar, buitenissig en extravagant, wordt in deze voorstelling neergezet door een koket, schalks, soms vileine poseur, een podiumbeest met ijdele trekken. Hij vangt bij het eerste nummer je volledige aandacht en die laat hij twee uur lang niet meer los. Maar dat is ook wel het laatste wat je wilt.”

Geïnspireerd door de songs van David Bowie, creëert de theatrale alleskunner Sven Ratzke een kameleontisch alter ego met wie hij onder de naam Starman de theaters in gaat. Ratzkes unieke interpretaties van Bowie-songs laten zich beluisteren als een ode aan de veelzijdigheid van de maestro. Daarnaast schreef Ratzke zelf een aantal nummers die klinken als één grote, ontroerende liefdesverklaring gericht aan deze kleurrijke, muzikale duizendpoot.

Kaarten reserveren? Klik hier!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen