Thema Duurzaamheid belangrijk op beurs Bouwplan

DELEN

Assen – Van 24 tot en met 26 januari a.s. staat de Expo Assen (voorheen TT-hall) weer in het teken van dé beurs over, (ver-)bouw, wonen en duurzaamheid. Zo’n 80 bouw- en woonspecialisten presenteren zich de beursvloer om jou te helpen bij het realiseren van je bouw- of verbouwplannen of bij het opnieuw inrichten van je huis of je tuin.

Besparen op energiekosten
Op beurs Bouwplan, Thuis in Wonen kun je terecht met alle vragen over het energiezuiniger, of zelfs energieneutraal maken van je woning. Een zeer actueel thema natuurlijk nu de kranten vol staan over het Klimaatakkoord!

Er zijn vele mogelijkheden om de woning energiezuiniger te maken en dus te besparen op energiekosten, maar waar begin je? Het Drents Energieloket is aanwezig op de beursvloer voor al je vragen over energiebesparing in je woning. Natuurlijk zijn er ook vele experts aanwezig die je alles kunnen vertellen over warmtepompen, isolatie en zonnepanelen!

Vakspecialisten
Ben je van plan een nieuw huis te laten bouwen of ga je verbouwen en wil je dit zo energiezuinig mogelijk doen ? Op de beurs staan verschillende bouwbedrijven die gespecialiseerd zijn in energiezuinig of zelfs energieneutraal bouwen. Uiteindelijk werkt het toch het beste om vakspecialisten ‘face-to-face’ te spreken en zo antwoord te krijgen op je vragen. Kijk en vergelijk bij de 80 deelnemende bouw en woonexperts. Het moet dan wel heel gek lopen als daar niet jouw ideale leverancier tussen zit!

Schuif aan in het Inspiratietheater
Tijdens de beursdagen zijn er dagelijks verschillende presentaties over (duurzaam) bouwen, gasvrij wonen en de nieuwste interieurtrends van 2019. Kom op een laagdrempelige manier meer te weten over deze thema’s. Op de beursvloer is een speciale hoek ingericht als inspiratietheater waar je zo binnen kunt stappen. Op de website van de beurs vind je het complete presentatieprogramma. Ook vind je op de website een overzicht van alle deelnemende bedrijven. Zo kun je thuis alvast je beursbezoek voorbereiden!

Organisatiebureau Plan Effect nodigt je van harte uit om een bezoek te brengen aan de beurs. Donderdag en vrijdag is de beurs geopend van 14:00 tot 21:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Zie we je één van deze dagen in de Expo Assen?

Meer informatie is te vinden op www.beursbouwplan.nl