Thomas Berge toegevoegd aan Das Foute Bierfest Assen

DELEN
Thomas Berge toegevoegd aan Das Foute Bierfest Assen

Al op 12-jarige leeftijd maakte Nederland kennis met zanger Thomas Berge. Nadat zijn debuutsingle ‘Mijn Luchtballon’ meer dan 800.000 keer verspreid werd door een bekende grote keten was zijn naam in 1 klap gevestigd.

In november staat zijn nieuwe single ‘Alleen Omhoog’ gepland, en februari 2014 ziet zijn tiende album het levenslicht. Zijn grote hits en de nummers van zijn nieuwe album zullen ook de basis vormen van een splinternieuwe theatertour. AT Theater zal deze gaan boeken voor het seizoen 2014-2015 en start in het najaar van 2014.

Naast namen als Gerard Joling, Roy Donders, Jan en Anny (BZN) en Dennie Christian zal ook Thomas Berge op Das ‘Foute’ Bierfest in de TT Hall te Assen acte de présence geven. Het grootste bierfeest van Nederland, De ultieme mix van Duitse gemütlichkeit en Nederlandse gezelligheid. Vanaf je biertafel kan je genieten van grote artiesten van Nederlandse en Duitse bodem.

Boek je tickets online voor zaterdag 18 oktober ! Klik hier , of ga langs de Acceleration Store in ’t Forum te Assen om direct jou entree tickets aan te kopen !

Nieuws in Assen