Tijdens Gamma Racing Day Vriend worden van het TT Circuit

DELEN

ASSEN – De Stichting Vrienden van het TT Circuit is in 2008 opgericht op initiatief van de Kamer van Koophandel Drenthe. Deze vond dat het geluid van de tegenstanders van het TT Circuit forser was dan dat van de aanhangers van het circuit, terwijl dat laatste aantal vele malen groter is.

De Kamer van Koophandel vond het toen tijd worden dat er “tegengas” werd geboden. Reden om de Vrienden van het TT Circuit op te richten. Een van de belangrijkste doelstellingen was, en is nog steeds, het behartigen van de belangen van de gebruikers en vrienden van het TT Circuit vooral op het gebied van gebruiksmogelijkheden voor motor- en autosport.

Vrienden TT Circuit Assen Gamma Racing Day

Steeds meer bezoekers van evenementen op het TT Circuit vinden dat zij morele steun moeten bieden aan één van de mooiste racebanen ter wereld. Dat doen ze door Vriend van het TT Circuit te worden. Tijdens de Gamma Racing Day op het TT Circuit van Assen treft u zondag de stand aan van Vrienden van het TT Circuit. Zij staan in de nabijheid van het ‘Paddockrestaurant’ – ingang ‘Tribune Tunnel’. Vriend worden van het TT Circuit is gratis!

Aanmelden? Klik hier!