Tijdschema 83ste TT van Assen bekend

DELEN

Tijdschema 83ste TT van Assen bekend

Het tijdschema voor de TT is bekend. Het betreft het volledige overzicht van de trainingen, kwalificaties, races en het stuntprogramma die u onder aan deze pagina kunt downloaden in PDF formaat.

Ilse DeLange en met korting op vrijdag naar de TT

De TT zaterdag is een motorsportfeest van internationale allure. Maar de dagen daaraan voorafgaand kennen eveneens een aantrekkelijk programma. Er is veel entertainment georganiseerd rondom deze 83e editie. Het optreden van Ilse DeLange springt in het oog op donderdag en er staat op de vrijdag een aantal interessante races geprogrammeerd.

Op donderdagavond 27 juni treedt Ilse DeLange met haar band op in De Bonte Wever. De winnares van de 3FM Award voor beste zangeres staat garant voor een super live optreden. Ilse DeLange behoort tot één van de allergrootste artiesten van Nederland. Haar laatste album ‘Eye of the Hurricane’ werd al kort na uitbrengen met goud onderscheiden. Het concert begint om 19:15 uur zodat ook bezoekers van de TT donderdag bij het concert kunnen zijn.

Als bezoeker van het concert doet u er verstandig aan uw entreekaart zorgvuldig te bewaren. Op vertoon van de entreekaart van het concert krijgt u namelijk €10 korting bij aanschaf van twee toegangskaarten voor de TT vrijdag op TT Circuit Assen.

Download het tijdschema van de 83ste Dutch TT.