Toekomstige Gezondheidszorg in Bibliotheek Assen

DELEN
Boekengala'16 wordt Boekenfest!

In de reeks ‘Derde Dinsdag’ van de Bibliotheek Assen is het thema 20 januari aanstaande ‘Gezondheidszorg in de toekomst’. De avond wordt ingevuld met een bijdrage van het Wilhelmina Ziekenhuis te Assen en Tweede Kamerlid Agnes Wolbert.

De stijgende zorguitgaven, medische ontwikkelingen en toenemende individualisering plaatsen onze samenleving voor moeilijke keuzes. Doorbraakinnovaties en nieuwe hightech mogelijkheden verleggen de grenzen van onze gezondheid: we worden gezonder en leven steeds langer. Wat betekent de transformatie van de zorgsector voor ons als mens, als zorgconsument? Wat kunnen we allemaal verwachten? En welke gezondheidsissues worden actueel? Tijdens deze editie van de Derde Dinsdag kom je er meer over te weten.

Het Asser Wilhelmina Ziekenhuis levert deze avond een bijdrage. De heer Boudewijn Ponsioen, voorzitter van de raad van bestuur, zal zijn visie op de ontwikkelingen uit de doeken doen. Daarnaast is er een bijdrage van een medisch specialist uit het ziekenhuis.

Tweede Kamerlid voor de partij van de arbeid, Agnes Wolbert, levert een bijdrage door de politieke stand van zaken te schetsen.

Toekomstige Gezondheidszorg in Bibliotheek Assen

Locatie: Bibliotheek Assen ( De Nieuwe Kolk )
Datum: 20 januari 2015
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Entree: €5,- voor leden, €9,95 voor niet leden (incl. een consumptie).

Opgave via antwoord@bibliotheekassen.nl