Toertocht Vrienden TT Circuit Assen op Tweede Pinksterdag

DELEN

ASSEN – De Toertocht voor motoren en auto’s van Vrienden TT Circuit Assen is verschoven. De nieuwe datum voor deze tocht door prachtige gebieden van Drenthe, met onder meer delen van Tour de TT, staat nu gepland op Tweede Pinksterdag, maandag 25 mei.

De route voert ook over delen van oude TT Circuits, zoals ook bij Tour de TT. De tocht heeft een lengte van 153 kilometer en gaat door het fraaie Drentse landschap. Aan het eind van de toertocht kan worden deelgenomen aan een barbecue op het TT Circuit. De tocht start op de paddock van het TT Circuit. Deze gaat verder via de TT-Tunnelweg richting Oosten, waarbij het bekende dorp Grolloo wordt aangedaan en ook het monumentendorp Orvelte. In Westerbork is een “koffiestop”. Via een deel van Zuidwest-Drenthe, met onder meer het Drents Friese Wold en Midden-Drenthe met Hooghalen en Laaghalen wordt teruggereden naar het TT Circuit, waar kan worden genoten van de barbecue op de paddock.

Inschrijven Toertocht Vrienden TT Circuit Assen 2015

Inschrijven voor deze tocht kan via de nieuwe website www.vriendentt.nl en het aanklikken van de button toertocht. Meedoen is beslist de moeite waard en het kost slechts 15 euro per persoon (niet per motor of auto, maar per persoon), inclusief deelname aan de barbecue na afloop.

Foto: Toerrijders – Vrienden TT Circuit Assen