Topkids Asser Boys ontvangt schenking van € 2.800,-

DELEN

De Rotary Club Assen Noord heeft besloten de Asser voetbalvereniging Asser Boys te steunen met een schenking van € 2.800,-. Dit bedrag is volledig bedoeld voor het project Topkids van Asser Boys.

Voetbalvereniging Asser Boys biedt voetbal voor iedereen: jongens, meisjes, jong, oud, zonder beperking maar ook mét beperking. Voor deze laatste groep is Asser Boys haar accommodatie aan het uitbreiden. Die uitbreiding is noodzaak, gezien er een enorme groei in deze groep heeft plaatsgevonden en Asser Boys de enige club in de regio is die deze mogelijkheid biedt.

Rotary Assen Noord

Voor deze aanpassingen is veel geld nodig. Rotary Club Assen Noord ziet de ontwikkeling en het spelplezier van deze kinderen en de inspiratie die dat bij de omgeving oplevert. Nog meer kinderen met een beperking moeten de kans krijgen om in beweging te komen en te participeren in de samenleving. Om dit initiatief te steunen heeft de Rotary Club Assen Noord besloten de Topkids van Asser Boys te steunen met een schenking van € 2.800,-.

Draag ook een steentje bij

Voor de uitbreiding van de accommodatie is echter meer financiering nodig. Graag ziet de organisatie dat veel meer mensen dit prachtige initiatief van Asser Boys en de jeugd met een beperking, een financieel steuntje in de rug te geven. Op de website www.asserboys.nl is meer informatie te vinden over Topkids. Een gift is meer dan welkom!