Train je bierspier op Das Foute Bierfest

DELEN

Het is slecht gesteld met de inwoners van de drie noordelijke provincies. Ze blijken lui te zijn! In een recent onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) blijkt het percentage niet sporters hoger te liggen dan het landelijk gemiddelde. Er is vastgesteld dat landelijk in 56% van de huishoudens 1 of meerdere mensen niet sport. Dit onderzoek baseert zich op een peiling per gemeente. In Friesland, Groningen en Drenthe ligt dit percentage nog hoger en worden de sportscholen dus het meest gemeden.

Absolute koploper is de Groningse gemeente Vlagtwedde, waarbij 71,7% van de huishoudens door 1 of meerdere personen niet gesport wordt! Eén van de problemen in het noorden is dat er in deze regio vaak langer gereisd moet worden om aan sporten te kunnen doen.

Gelukkig hebben wij de oplossing! Omdat Acceleration niet wegloopt voor haar maatschappelijke verantwoordelijkheid bieden wij alle Groningers, Friezen en Drentenaren de mogelijkheid om op 18 oktober in de TT Hall de bierspier extra te oefenen tijdens Das Foute Bierfest. Het feest wordt opgezet volgens Duitse traditie met meters aan biertafels met optredens van onder meer Gerard Joling, Roy Donders, Jan en Anny en Dennie Christian!

Bestel nu je ticket voor Das Foute Bierfest in de TT Hall te Assen ! Klik hier !