Trampolinespringsters Omnigym Assen kijken terug op prachtig NK

DELEN

Trampolinespringsters Omnigym Assen kijken terug op prachtig NK

De trampolineselectie van Omnigym Assen heeft afgelopen zaterdag 14 december met maar liefst drie teams deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Trampolinespringen voor Teams in Oss. Na drie plaatsingswedstrijden hadden zij al laten zien bij de top van Noord Nederland te behoren. Het behalen van dit NK is dan ook een knappe prestatie, vooral voor het E team waarin Omnigym met meisjes van 7 t/m 9 jaar springt tegen meisje tot 15 jaar.

Voor dit E team bestaande uit Charlotte Middendorp, Julia Brouwer, Toya Sterken en Alisa Philips, was het een spannende wedstrijd. Toch wisten zij met mooie oefeningen een prachtige tiende plaats te behalen. In het individuele klassement welke bestaat uit 60 deelnemers wisten Charlotte Middendorp (9) en Alisa Philips (7) zelfs op de 16e en 17e plek te eindigen.

Het D team had iets meer last van de zenuwen. Jessica Bogaards, Esther de Haan, Myrthe Forsten en Anouk van den Brink wisten samen met goede maar ook een aantal minder goede oefeningen op de twaalfde plek te eindigen.

Dani Holsappel, Laura Schipper, Anna Fleur Linde en Agnes de Haan vormden samen het C team van Omnigym. In een pittig deelnemersveld wisten zij zich prima staande te houden en op een knappe achtste plek te eindigen.

Met mooie oefeningen en knappe prestaties kan Omnigym Assen terug kijken op een prachtig NK Teams 2013.