De Triade en Mercuriuscentrum vieren verjaardag van Bartje

DELEN

Assen – Op zaterdag 25 augustus viert Assen de verjaardag van Drenthe’s trots: Bartje. Ook winkelcentrum De Triade en het Mercuriuscentrum laten deze gebeurtenis niet ongemerkt aan zich voorbij gaan en organiseren een spetterend verjaardagsfeest.

Bartjes verjaardagsfeest
Van 12.00 tot 16.00 uur staat het Ceresplein bol van de leuke activiteiten want wie jarig is geeft natuurlijk een feestje. Zo kunnen kinderen meedoen aan een spellencircuit met wel 12 onderdelen zoals tafelhockey, appeltje happen en een mega 4-op-een-rij en, kan er gesprongen worden in de springkoe, zijn er twee toffe workshops en uiteraard ontbreekt een schminkster niet.

Wie jarig is trakteert!
Bij een feestje hoort lekkers. En dat ontbreekt zeker niet op deze middag! Er is een ‘wandelende tafel’ met daarop diverse lekkere zoete en hartige traktaties. En wat nog leuker is: kinderen mogen een taartendecorateur meehelpen een heerlijke verjaardagstaart te vullen en te versieren. Dit kan op verschillende tijdstippen, de gehele middag door. Natuurlijk gaat er na afloop gesmikkeld worden van deze taart!

Deelname aan alle activiteiten is gratis!

Muziek
Een feestje is natuurlijk geen echt feestje als er geen muziek is. Speciaal voor Bartjes verjaardag hebben we een fanfare, maar dan in mini-formaat. Ze grappen, grollen en zingen en spelen ondertussen op gitaar, sax en sousafoon. Vermaak alom!