Truckstar Festival 2013 TT Circuit Assen

DELEN

Truckstar Festival 2013 TT Circuit Assen

Met 2.200 vrachtwagens dit jaar, meer trucks dan ooit tevoren op het Truckstar Festival 2013. En met 60.000 bezoekers daarbij is het Truckstar Festival het allergrootste maar vooral het leukste transportfeest van Europa. De meer dan tweeduizend trucks, die tot het laatste moertje zijn gepoetst, vormen ieder jaar het hart van het Truckstar Festival. Daaromheen: sfeer, gezelligheid, eten/drinken en heel veel chauffeurs met hun gezinnen.

Maar, het Truckstar Festival is er echt niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig opgebouwde trucks op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal dagje uit voor het hele gezin!

Binnenrijden

Eigenlijk begint het Truckstar Festival op vrijdag 26 juli al. Vanaf ‘s morgens 08.00 uur beginnen de trucks met binnenrijden. In eerste instantie zijn dat de bijzondere trucks uit de speciale categorieën, gevolgd door de trucks die langs de baan komen te staan. Het binnenrijden is een prachtig spektakel op zich, wat door vele mensen langs de kant van de weg wordt aanschouwd.

Truckstar Festival 2013 TT Circuit Assen 27 en 28 juli. Meer informatie? Klik hier!