TT Festival heet dit jaar TT Speed Week

DELEN

TT Festival heet dit jaar TT Speed Week

Een week lang feest voor de motorsportliefhebber, dat een brede doelgroep aanspreekt door diversiteit in entertainment. Dat is het doel van de Stichting TT Speed Week. De stichting lichtte haar plannen voor de TT Speed Week 2014 (en verdere jaren) toe tijdens een persconferentie maandagmiddag in Hotel van der Valk te Assen.

Die stond ook in het teken van de presentatie van de nieuwe organisator van de Speed Week: Speed Events NL. De stichting wil tijdens de Speed Week 2014 een eerste stap zetten naar een uitbouw en verbreding van het programma. Zo wordt er op dit moment al gekeken naar een invulling van de woensdagmiddag voor de jeugd.

De organisatie van de TT Speed Week zal de komende vijf jaar worden gedaan door Speed Events NL. De drijvende kracht achter dit bedrijf is Robert Heilbron, initiatiefnemer en organisator van onder meer VKV City Racing in Rotterdam en Moskou.

Speed Events NL nodigt met name eigenaren van historische racemotoren uit om mee te doen met de demonstraties en de show. De activiteiten zijn grotendeels gratis te bezoeken.

Foto: Monique Babtist