TT Festival zoekt ‘dames’ voor Miss TT Festival

DELEN

ASSEN – Dit jaar is er voor het eerst een echte missverkiezing tijdens het TT Festival. De voorrondes van de Miss TT Festival verkiezing zullen op donderdagavond 25 juni plaats vinden op de Weiersstraat. Vrijdagavond 26 juni rond middennacht is de finale en zal de eerste Miss TT Festival bekend zijn.

Voor de missverkiezing zoekt de organisatie van het TT Festival leuke, stoere meiden tussen de 18 en 28 jaar. Ben je een aantrekkelijke jonge vrouw, ben je sociaal en heb je lef? Geef je dan vóór 15 mei op via de website van Glendance en wie weet wordt jij de eerste Miss TT Festival 2015!

De winnares krijgt naast eeuwige roem en twee dagen vol activiteiten onder professionele begeleiding een bedrag van € 250,-.

Selectieronde Miss TT Festival 2015

Na de aanmeldingsronde vindt er een selectie plaats door de organisatie van de missverkiezing. Dit is in handen van Glenda Nijland, eigenaar van Glendance. Zij is onder andere organisator van Miss Assen, catwalkcoach en jurylid van Miss Drenthe, catwalkcoach en showmanager van Miss Supranational NL. De meiden die zijn geselecteerd krijgen twee spannende dagen cadeau die bol staan van activiteiten. Tijdens deze dagen krijg je catwalk training, een fotoshoot, je leert presenteren en nog veel meer.