TT Kermis 2015 start aanstaande zaterdag

DELEN

ASSEN – De jaarlijkse TT kermis op het Veemarktterrein Assen pakt ook dit jaar weer groot uit, met genoeg vermaak voor jong en oud. Het beloofd negen dagen lang weer een groots spektakel te worden. Aanstaande zaterdagmiddag rond 13.00 zal de TT Kermis officieel worden geopend.

Zaterdagavond rond 22.30 uur is de traditionele vuurwerkshow aan de Havenkade.

Kermisvlaggetjes

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen korting krijgen op de kermis attracties met speciale kortingsvlaggetjes die binnenkort verkrijgbaar zijn op alle afdelingen in Warenhuis Vanderveen. Met de vlaggetjes ter waarde van € 0,50 kan betaald worden voor de attracties op de TT Kermis gedurende de eerste vier kermisdagen van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 juni. De vlaggetjes zijn bedoeld voor kinderen van het basisschoolonderwijs.

Special TT Kermis 2015

Cliënten van onder anderen de Trans, Promens Care, Van Boeijen en Noorderpoort kunnen dit jaar ook weer genieten van een speciale dag waar de clienten gratis in attracties kunnen stappen.

Ladies Night

Op dinsdagavond 23 juni is er een Ladies Night. Veel vermaak voor de dames, want naast vermaak van attracties kun je gratis op de foto met sexy mannelijke dansers. Daarnaast veel aandacht die avond voor fasion, beauty, fitness en lifestyle.

Het volledige programma van 20 tot en met 28 juni? Klik hier!