Tulay’s Hair Lounge bestaat drie jaar

DELEN

ASSEN – Vandaag is het precies 3 jaar geleden dat Tulay Balta haar eigen kapperszaak opende aan de Kerkstraat 15 te Assen. Ze is al 23 jaar kapster, maar een eigen zaak was altijd haar grootste droom. “If you can dream it, you can do it” – quote van Walt Disney –, moet ze hebben gedacht. En haar droom heeft ze dus verwezenlijkt.

Tulay’s Hair Lounge, een kapperszaak die meer heeft te bieden dan alleen knippen en kleuren. Als klant krijg je daar écht die persoonlijke aandacht die je graag wilt. Een uitgebreid advies, wat wil je ? wat wil je niet ?, hoe verzorg je je haren op de beste manier, stylingtips, etc. etc.

Bruidskapsels, make-up, het epileren van de wenkbrauwen, de dames zijn bedreven in alle facetten van het vak. Dames, want Tulay werkt niet alleen in haar eigen zaak. Ze wordt bijgestaan door Linda Elting, ook al 22 jaar kapster, en Fleur de Haan. Een team met jarenlange ervaring en zodoende beschikken ze over heel veel kennis en weten ze kwaliteit en creativiteit te leveren.

Samen proberen ze hun klanten het echte loungegevoel te geven. “Wil je een kopje koffie ?”, “Ook iets lekkers erbij ?”, zo gaat dat bij Tulay’s Hair Lounge, want ontspannen doe je daar zeer zeker. Een heerlijke loungebank, een prachtige muurschildering, die moet je echt even zien!, een ontspannen sfeer, menig klant blijft dan ook regelmatig even zitten om na te genieten. Om de klanten nog meer te laten genieten, organiseren ze af en toe een beauty-avond.

Eind april was er ook zo’n avond georganiseerd, met o.a. een modeshow van Outfit Mode, een schoonheidsspecialiste, AFP Fysio/Sport, Perfect Look, Ariena’s Weddings en vele anderen. Na afloop kregen de klanten een zeer goed gevulde goodiebag mee, vol met producten en kortingsbonnen. Dit najaar zal er wederom een gezellig evenement worden georganiseerd. Hou de Facebookpagina van Tulay’s Hair Lounge in de gaten voor het laatste nieuws.

Onderling trainen de dames elkaar intern om zodoende de creativiteit volledig tot uiting te laten komen. Een tevreden klant is immers wat ze willen; “Als je haar maar goed zit”, een korte zin die alles zegt. Een mooi goed verzorgd kapsel zorgt voor zelfvertrouwen en een prachtige uitstraling.

Gezond haar is daarbij de basis en dat begint met een goede verzorging. Ook daarvoor kun je bij Tulay terecht. Chi, Doop, Nashi Argan, American Crew, zomaar wat namen van topproducten die verkrijgbaar zijn in de salon. Tulay is trots en dankbaar voor de drie jaren dat haar salon nu bestaat. Ze kijkt uit naar het vijfjarig bestaan, de volgende mijlpaal.

“Ik heb nog geen dag spijt gehad dat ik een eigen zaak ben begonnen. En Tulay’s Hair Lounge is het mooiste kado dat ik mezelf kon geven op mijn verjaardag, want 2 september ben ik namelijk jarig”.

Een zaak waar de hairstylisten liefde voor het vak hebben en gedreven zijn, dat zie je terug in de kapsels van de klanten. Het driejarig bestaan wordt gevierd met een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom om langs te komen.

Afspraken kunnen zowel telefonisch ( 0592 – 31 55 95 ) als online worden gemaakt.

Foto © M. Babtist – Spiegelgrafie

Het laatste nieuws in en uit Assen ? Volg ons op Facebook !