Twee dagen Keltische muziek De Nieuwe Kolk

DELEN

Twee dagen Keltische muziek De Nieuwe Kolk

Op 18 en 19 april aanstaande kunnen liefhebbers van Keltische muziek hun hart ophalen in Theater De Nieuwe Kolk te Assen.

Rapalje speelt Hearts of Steel

De fakkeldragers van de Keltische muziek in Nederland komen met een opzwepende show waar de vonken letterlijk van afspatten. Het Keltische kwartet Rapalje speelt ‘Hearts of Steel’, een tijdreis naar de herkenbare losbandigheid en ruwe levenswijze van de middeleeuwen. Met ruige kilts, mouwloze shirts, spannende tatoeages en wilde haardossen maken de heren van Rapalje al de nodige indruk nog voordat ze een noot hebben gespeeld. Dan breekt het spektakel los: de stevige interactie met het publiek door middel van vurige liederen en temperamentvolle Keltische melodieën laat een flinke vonk overslaan op de altijd weer enthousiaste luisteraar.

Rapalje. Donderdag 18 april Grote Zaal De Nieuwe Kolk Assen.

The Celtic Tenors

The Celtic Tenors voegen een extra dimensie toe aan het begrip ‘classical crossover’, de succesvolle mix van klassieke liederen en populaire songs. De heren vullen de zaal met hun charme en schakelen moeiteloos van verfrissende droge humor naar indrukwekkende vocale prestaties in een avond vol passie. Want The Celtic Tenors zingen altijd met hart en ziel, of het nu op internationale festivals is of zoals nu in het theater. In de nieuwe show ‘Feels like home’ voegen ze bovendien een persoonlijk element toe, door naast de klassiekers te kiezen voor nieuw repertoire met sterke Keltische invloeden.

The Celtic Tenors. Vrijdag 19 april Grote Zaal De Nieuwe Kolk Assen.