Tweedaagse boekenverkoop Bibliotheek Assen

DELEN
Tweedehands boekenverkoop ten gunste van Voedselbank

ASSEN – Heerlijk snuffelen tussen de oude boeken en exemplaren vinden waarmee je graag je eigen boekenkast aanvult. Dat kan tijdens de tweedaagse boekverkoop van Bibliotheek Assen op zaterdag 24 en zondag 25 oktober!

Bibliotheek Assen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels verwacht kunnen worden. Dat betekent dat de bibliotheek af en toe ook afscheid moet nemen van oude bekenden. Daarom organiseert Bibliotheek Assen op zaterdag 24 én zondag 25 oktober een grootse boekverkoop. Hierbij worden al deze mooie, oude titels aangeboden voor een fijne prijs.

Boekenverkoop Bibliotheek Assen

Kom tijdens de openingstijden van de bibliotheek heerlijk snuffelen tussen de afgeschreven boeken en vind de exemplaren die je graag mee naar huis wil nemen. De boeken zijn te koop voor €1,00 per stuk en 6 voor €5,00. Er zijn o.a. kinderboeken, romans, informatieve boeken en tijdschriften. De collectie wordt gedurende het weekend geregeld aangevuld, dus er is genoeg kans om mooie, oude exemplaren te vinden om de boekenkast mee aan te vullen!

Kijk voor de openingstijden van de bibliotheek op www.bibliotheekassen.nl.