Tweedaagse boekenverkoop in Asser Bibliotheek

DELEN
ASSEN – Heerlijk snuffelen tussen de oude boeken en exemplaren vinden waarmee je graag je eigen boekenkast aanvult. Dat kan tijdens de tweedaagse boekverkoop van Bibliotheek Assen op zaterdag 27 en zondag 28 februari.

Er is keuze uit een ruime collectie aan boeken en tijdschriften, welke aangeboden worden voor een fijne prijs.

Vernieuwing collectie Bibliotheek Assen

Bibliotheek Assen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels verwacht kunnen worden. Dat betekent dat de bibliotheek af en toe ook afscheid moet nemen van oude bekenden. Daarom organiseert Bibliotheek Assen op zaterdag 27 én zondag 28 februari een grootse boekverkoop. Hierbij worden al deze mooie, oude titels aangeboden voor een fijne prijs.

Tweedaagse boekenverkoop Bibliotheek Assen

Kom tijdens de openingstijden van de bibliotheek heerlijk snuffelen tussen de afgeschreven boeken en vind de exemplaren die je graag mee naar huis wil nemen. De boeken zijn te koop voor €1,00 per stuk en 6 voor €5,00.

Voor ieder wat wils

Er zijn o.a. kinderboeken, romans, informatieve boeken en tijdschriften. De collectie wordt gedurende het weekend geregeld aangevuld, dus er is genoeg kans om mooie, oude exemplaren te vinden om de boekenkast mee aan te vullen!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen