Tweedaagse boekverkoop Bibliotheek Assen

DELEN
Boekengala'16 wordt Boekenfest!

Heerlijk snuffelen tussen de oude boeken en exemplaren vinden waarmee je graag je eigen boekenkast aanvult voor de koude winterdagen. Dat kan tijdens de tweedaagse boekverkoop van Bibliotheek Assen op zaterdag 13 en zondag 14 december! Er is keuze uit een ruime collectie aan boeken en tijdschriften, welke aangeboden worden voor een fijne prijs.

Bibliotheek Assen ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels verwacht kunnen worden. Dat betekent dat de bibliotheek af en toe ook afscheid moet nemen van oude bekenden. Daarom organiseert Bibliotheek Assen op zaterdag 13 én zondag 14 december een grootse boekverkoop. Hierbij worden al deze mooie, oude titels aangeboden voor een fijne prijs.

Aanvulling tijdens boekverkoop Bibliotheek Assen

Kom tijdens de openingstijden van de bibliotheek heerlijk snuffelen tussen de afgeschreven boeken en vind de exemplaren die je graag mee naar huis wil nemen. De boeken zijn te koop voor €1,00 per stuk en 6 voor €5,00. Er zijn kinderboeken, romans, informatieve boeken en tijdschriften te koop.

De collectie wordt gedurende het weekend geregeld aangevuld, genoeg kans om mooie, oude exemplaren te vinden.