Tweede donatie Rabo Midnightwalk naar Promens Care

DELEN

Op 12 september jongstleden ging de zesde editie van de Rabo Midnightwalk van start. Ruim 1200 ‘wandelaars’ hadden zich ‘voor ingeschreven’ maar volgens de organisatie waren er 1880 deelnemers verzamelt bij De Nieuwe Kolk, om mee te lopen met de leukste avondwandeling van Assen.

Stichting Varen in Assen

Zoals elk jaar staat de Rabo Midnightwalk in het teken van een goed doel, in 2014 was dit Stichting Varen in Assen. Deze stichting laat een rondvaartboot bouwen als werkervaringsproject voor jonge werkloze mensen. Na de bouw gaat de boot als een kansrijk innovatief en structureel werkervaringsproject de wateren in en rond Assen bevaren. De bemanning zal bestaan uit werkloze jongeren die worden ingezet bij onder andere catering, hostesswerkzaamheden, public relations, verkoop vaararrangementen en technische onderhoudswerkzaamheden. Stichting Varen kreeg van de Rabo Midnightwalk organisatie een cheque van maar liefst € 10.000,-

Twee donatie Promens Care Assen

De eiditie 2014 liet ruimte voor ondersteuning van een extra goed doel. De eerste donatie was voor de Stichting Varen in Assen, maar de tweede donatie gaat naar de woonvorm Thorbeckelaan, een locatie van Promens Care in Assen. Donderdag 6 november gaat het bestuur van de Rabo Midnightwalk 2014 de cheque symbolisch overhandigen aan Promens Care die op dat moment ook bekend zal maken waaraan het geld zal worden besteed.