Tweede editie MotorExpo TT Hall Assen

DELEN

Op vrijdag 23 januari 2015, klinkt in de TT Hall Assen het startschot voor de tweede editie van MotorExpo Assen. Deze unieke motorbeurs in de TT Hall Assen naast het circuit, is drie dagen lang “the place to be” voor alle motorliefhebbers.

Geen enkel onderdeel uit de motorsport wordt vergeten en op de beursvloer worden alle facetten van het motorrijden belicht. Natuurlijk is er ook ruitme voor show, spektakel en educatie. Wat te denken van een proefrit op het TT Circuit? Er zijn letterlijk kilometers mogelijkheden op de MotorExpo Assen.

MotorExpo Assen mag je als motorliefhebber absoluut niet missen! De complete motorbranche is er vertegenwoordigd. Naast dealers, handelaren, importeurs en andere toeleveranciers, zijn er ook belangenorganisaties, consumentenverenigingen, sportfederaties en motor(sport)evenementen aanwezig.

Wat kan de bezoeker verwachten op de MotorExpo Assen

Beursaanbod: Nieuwe motoren, oldtimers, wegracers, choppers, streetfighters, custumbikes, crossmotoren, quads, kleding, helmen, laarzen, veiligheid, educatie, onderdelen, tuning, onderhoud, gereedschap, sportevenementen, toerisme, motorclubs, merchandising, verzekeringen, etc.

Mogelijke programma-onderdelen: Testbank, modeshows, trial workshops, quad training, proefritten, rijvaardigheidstest, presentaties van profrijders bij politie, defensie en ambulance, burnou-ballet, uitlaattest, 200m sprint voor standaardmotoren, blow your engine-duurtest, live music, promotie catwalk, ladysnight, fotoshoots, etc.

MotorExpo Assen is geopend op:

Vrijdag 23 januari van 18.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 24 januari van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 25 januari van 10.00 tot 18.00 uur

De entreeprijzen voor MotorExpo Assen zijn:

Volwassenen en 65plus € 10,-
Kinderen t/m 12 jaar € 5,-
Kinderen t/m 7 jaar Gratis