Tweede GIGA Kangoeroe Spektakel AVO Assen

DELEN
ASSEN – Na het succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar weer door korfbal- en tennisvereniging AVO het GIGA Kangoeroe Spektakel georganiseerd.

Alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar zijn op vrijdag 25 maart (goede vrijdag) vanaf 13.15 uur van harte welkom op het sportpark van AVO (Martin Luther Kingweg 6). Het wordt weer een GIGA sportief Spektakel. Er is een springkussen aanwezig, daarnaast gaan we allemaal leuke beweegspelletjes doen en de kinderen krijgen nog een leuke verrassing mee naar huis.

GIGA Kangoeroe Spektakel

Tijdens het GIGA Kangoeroe Spektakel krijgen de kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s) een eerste kennismaking met de Kangoeroe Klup. Het GIGA Kangoeroe Spektakel en de Kangoeroe Klup zijn er op gericht om kinderen in een veilige sportomgeving kennis te laten maken met diverse (sport)vaardigheden zoals mikken, wendbaarheid, sprongkracht, maar ook sociale aspecten zoals samenwerken en fair play. Aan de hand van verschillende activiteiten wordt er gewerkt aan het motorisch vaardiger maken van de kinderen.

Tijdens het Spektakel worden de kinderen meegenomen in de wereld van de kangoeroes Jumper, Scoro, Funny & Spurt. Deze vier vrienden gaan samen met de kinderkangoeroes op avontuur. Iets wat uw kind niet wilt missen. We hebben Jumper gevraagd om langs te komen tijdens het GIGA Kangoeroe Spektakel. Kom op vrijdag 25 maart maar langs om te kijken of hij er is!

Aanmelden GIGA Kangoeroe Spektakel AVO Assen

Wilt u uw kind aanmelden voor het GIGA Kangoeroe Spektakel op vrijdag 25 maart? Stuur dan een e-mail naar kangoeroeklup@hotmail.com, na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Kijk voor meer informatie over het GIGA Kangoeroe Spektakel of de Kangoeroe Klup op de website www.avoassen.nl (onder het kopje teams en dan aan de rechterkant kunt u klikken op ‘GIGA Kangoeroe Spektakel’).


2Divorce Assen


Bowlen in Assen