Tweedehands boekenverkoop bij DNK

DELEN

Assen – Heerlijk snuffelen tussen de oude boeken en net dat ene exemplaar vinden om de eigen boekenkast mee aan te vullen? Dat kan tijdens de boekverkoop van Bibliotheek DNK. Op vrijdag 30 november, zaterdag 1 december en zondag 2 december profiteren gasten van een ruime collectie aan boeken, tijdschriften en muziekdvd’s tegen scherpe prijzen.

Verversen collectie
De Bibliotheek van DNK ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels klaarstaan. Dat betekent dat de Bibliotheek ook af en toe afscheid moet nemen van oude bekenden. Daarom vindt er vrijdag 30 november en in het weekend van 1 en 2 december, tijdens de openingstijden van de Bibliotheek, een tweedehands boekverkoop plaats in De Nieuwe Kolk.

Scherpe prijzen
Al deze oude titels worden aangeboden tegen scherpe prijzen. De boeken zijn te koop voor € 1,- per stuk en 6 voor € 5,-. Er zijn kinderboeken, romans, informatieve boeken, tijdschriften en muziekdvd’s te vinden. Daarnaast is er een speciale collectie extra waardevolle boeken te koop voor €2,50 per stuk.