Uitbreiding Videotheek MovieMax Assen

DELEN

ASSEN – Sinds 2005 is aan de Mr.P.J. Troelstralaan 251 in Assen MovieMax gevestigd. De videotheek verhuurt films in elk genre en wekelijks komen er nieuwe films binnen. De beste films hebben ze op DVD, Blu-Ray en 3D. Op dit moment loopt er een actie: de ex-rental dvd’s voor maar 1 euro!

De videotheek is uitgebreid met Telefoonmaken.nl, waarbij op afspraak, uw defecte smartphone gerepareerd wordt. Ook hebben ze diverse accessoires als kabels, auto- of thuisladers. Natuurlijk heeft de videotheek ook ‘beltegoeden’ van vrijwel elke provider, dit vanaf € 5,- Ook kunt u elke dag een gokje wagen door de Toto te spelen, een kraslot kopen of meedoen met de Lotto of EuroJackpot.

De openingstijden zijn elke dag (dus ook op zondag) van ’s middags 14.00 uur tot ’s avonds 22.00 uur. Op de feestdagen is de videotheek ’s avonds vanaf 19.00 uur gesloten.

Voor geldtransacties via Western Union of Ria kunt u tevens terecht bij Videotheek MovieMax

Heeft u iets verkocht via Marktplaats? Maak een account aan bij Kiala.nl, lever het pakketje (goed verpakt) bij ons in, en u verstuurt het binnen Nederland voor maar € 3,95,-