Unieke samenwerking JobIN Personeelsdiensten in Vanderveen

Unieke samenwerking JobIN, Werkplein Baanzicht en Drenthe College bij Warenhuis Vanderveen

DELEN
ASSEN – Op vrijdag 4 maart opent JobIN Personeelsdiensten in Warenhuis Vanderveen te Assen. JobIN gaat hier samenwerken met het Drenthe College en Werkplein Baanzicht. Om 18.00 uur komt Nina Beswerda, Bestuurslid van VNO-NCW Groningen de officiële opening verrichten.

JobIN Personeelsdiensten is gespecialiseerd in werving en selectie, uitzenden, payroll en advisering van werkgevers en werknemers. Pascal Petri, eigenaar van JobIN Personeelsdiensten, heeft ontzettend veel zin om te gaan werken vanuit het warenhuis. “We zitten hier centraal op de entresol tussen de begane grond en eerste etage. In het hart van het warenhuis en het hart van Assen. Werknemers, werkgevers en studenten kunnen zó bij ons binnenlopen.”

JobIN heeft een unieke samenwerking met het Drenthe College en Werkplein Baanzicht. Van beide instellingen zal een medewerker meerdere uren per week aanwezig zijn op de entresol.  Studenten kunnen voor alles op het gebied van stages terecht tijdens speciale inloopuren van het Drenthe College.

JobIN Personeelsdiensten wordt geopend door Nina Beswerda, Bestuurslid van VNO-NCW Groningen. Nina Beswerda heeft naast haar bestuursfunctie een eigen adviesbureau waarbij ze o.a. organisaties adviseert over het invullen van de participatiewet. Iedereen is welkom om bij de opening aanwezig te zijn.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen